hero title

Als maatschappelijke organisatie sponsoren wij verschillende projecten in de regio. In 2021 gaven wij met ons Meerlandenfonds 116 clubs en stichtingen een steuntje in de rug.

Bij de aanvragen let het Meerlandenfonds speciaal op initiatieven die zich inzetten voor een mooie en duurzame leefomgeving. Het bestuur geeft de voorkeur aan projecten of activiteiten die het milieu bevorderen en het welzijn van mensen vergroten. En speciaal dit jaar ook op activiteiten die bijdragen aan een betere mentale gesteldheid en het voorkomen van eenzaamheid door de aanhoudende maatregelen rondom COVID-19.
 

Helaas kon ook dit jaar de jaarlijkse uitreiking niet fysiek gehouden worden. De wethouders van de diverse gemeenten uit ons verzorgingsgebied hebben wel alle moeite gedaan om de vrijwilligers te verrassen met een cheque uit het Meerlandenfonds. Op 16 december maakten de wethouders alle donaties bekend via een vlog. Op locatie bij een club, vanuit het gemeentehuis en zelfs via een digitale vergadering. Alle vlogs zijn te zien op www.meerlanden.nl/fonds.